Бурното развитие на търговията в Дубай се разширява и към

...
 Бурното развитие на търговията в Дубай се разширява и към
Коментари Харесай

Плаващи супермаркети в Дубай обслужват клиенти на яхти и кораби

 Бурното развиване на търговията в Дубай се уголемява и към морето.
Операторът за Близкия изток на магазините Carrefour Majid Al Futtaim Holding сътвори плаващи супермаркети, които да обслужват клиенти на яхти, кораби и водни джетове на трите плажа в града, заяви компанията в официално съобщение, представено от Bloomberg.Клиентите на водни джетове и дребни плавателни съдове могат да доплават до Aqua Pod и да поръчат през прозореца, а пътуващите в по-големи кораби могат да създадат поръчката си по телефона, а срокът на доставката е до 45 минути.

 

Плаващите супермаркети оферират над 300 продукта – от закуски и пресни храни до слънцезащитни кремове и медикаменти без рецепта.

„ Тъй като милиони хора всяка година избират удивителното крайбрежие на Дубай, това е естествена последваща стъпка за обслужване на клиентите си със съответните артикули на място, където сега не са обслужвани “, споделя Мигел Поведано, основен действен шеф на Carrefour ОАЕ. „ Вълнуващо е, че можем да доближаваме до клиентите си на всички места, както на суша, по този начин и по вода “, добавя той.
 
В миг, когато Carrefour изследва нова територия, секторът на търговията на дребно на суша в Дубай от ден на ден се пренасища, защото многочислените молове и търговски центрове са борят със закъснение на разноските на локалните поданици и на туристите. Очаква се комерсиалните площи в Дубай да се усилят с 50% в идните три години, заяви през май консултантската компания CBRE.

 
По публикацията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Виктория Тошкова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР